fbpx

Tišina je danas postala luksuz

Ipak, ona ne bi trebala biti luksuz, nego osnovna potreba. Ona nam je potrebna, kako bi se opustili, isključili od svakodnevnih problema i opustili.
Buka se pretvorila u jedan od najvećih problema u urbanim sredinama. Buka stresira naše telo, čak i kada nismo svesni toga. Ne možemo je kontrolisati jer je oko nas i svuda smo izloženi.
Zbog toga vaš dom mora biti utočište mira i tišine, kako bi mogli da napunite baterije. Napravite svoje utočište mira i tišine uz naše PVC prozore i vrata. Bilo da je u pitanju poslovni prostor ili dom. Osetićete i čuti razliku, ili bolje rečeno - nećete ništa čuti.

Da li ste znali...
Buka može oštetiti vaše zdravlje. Prema naučnim studijama, ljudi koji su izloženi glasnoj buci imaju veći rizik od razvoja niza problema i bolesti, kao što su alergije, kardiovaskularne bolesti, visok pritisak ili migrene.

 POZOVITE NAS

Pozovite nas na WhatsApp Pozovite nas na Viber Pozovite nas na WhatsApp

PVC Schüco CRNA GORA

Telefon: (+382)680-88-188 
Email: proplast.me@gmail.com
Website: www.schuco.me

Čeluga b.b., 85353 Bar, Crna Gora

O Nama

Pro-Plast Crna Gora je firma nastala na temeljima 25 godina iskustva u oblasti izrade i prometa PVC i alu stolarije. Naše dugogodišnje iskustvo nas je vodilo da isprobamo sve profile na evropskom tržistu i tako dodjemo do najboljih sistema, kako bi našim kupcima u Crnoj Gori pružili najbolji kvalitet i najbolje cijene. Sve to je rezultiralo saradnjom sa kompanijama AluKönigStahl i Schüco - svijetskim liderima u proizvodnji aluminijumskih, pvc i čeličnih sistema.  Oni su nam ukazali poverenje, ukažite nam ga i vi!