fbpx

Široki spektar boja

Širok spektar boja PVC i alu prozora i vrata donose vašoj kući jedinstveni izgled. Schüco inteligentne tehnologije su u harmoničnoj interakciji sa velikim mogućnostima različitih boja i oblika. Mogu se kombinovati sa čitavim nizom oblika, boja i elemenata dizajna. Tako možete obojiti vašu kuću i akcentovati boje koje želite. Nudimo vam širok spektar mogućnosti dizajna naših prozora. U zavisnosti od materijala i okvira, mogu se koristiti različite boje.

Vaš dom - vaš san!

Vaš dom treba da reflektuje vaš stil i personalnost u pogledu arhitekture, enterijera i izbora boja. Dodajte svoj pečat našim prozorima i napravite ih jedinstvenim. Bilo da želite tradicionalan dom, vikendicu, kolibu, mediteranski dizajn ili arhitekturu - sa našim PVC prozorima možete napraviti vašu kuću iz snova. Izaberite dizajn i neku boju iz naše široke palete. 

 POZOVITE NAS

Pozovite nas na WhatsApp Pozovite nas na Viber Pozovite nas na WhatsApp

PVC Schüco CRNA GORA

Telefon: (+382)680-88-188 
Email: proplast.me@gmail.com
Website: www.schuco.me

Čeluga b.b., 85353 Bar, Crna Gora

O Nama

Pro-Plast Crna Gora je firma nastala na temeljima 25 godina iskustva u oblasti izrade i prometa PVC i alu stolarije. Naše dugogodišnje iskustvo nas je vodilo da isprobamo sve profile na evropskom tržistu i tako dodjemo do najboljih sistema, kako bi našim kupcima u Crnoj Gori pružili najbolji kvalitet i najbolje cijene. Sve to je rezultiralo saradnjom sa kompanijama AluKönigStahl i Schüco - svijetskim liderima u proizvodnji aluminijumskih, pvc i čeličnih sistema.  Oni su nam ukazali poverenje, ukažite nam ga i vi!