fbpx

Prirodna svetlost unaprešuje vaš životni standard

Naša tela traže prirodnu svetlost, to je naučno dokazano. Svi mi to jako dobro razumemo. Sve je mnogo lepše kada je svetlo i kada sunce sija.
Takođe nam je svima poznato da veštačka svetlost nikada ne može biti prava zamena za prirodnu svetlost. Zbog toga su veliki prozori sa uskim profilima još važniji.

Schüco PVC prozori su pravi izbor vaš novi dom, vikendicu ili poslovni objekat

Planirate da gradite kuću, želite svoj dom? Gradite vikendicu ili poslovni prostor? Onda je krajnje vrijeme da počnete da razmišljate o veličini prozora i širini profila. Vaše zdravlje će vam biti zahvalno, ono nema cenu!

 POZOVITE NAS

Pozovite nas na WhatsApp Pozovite nas na Viber Pozovite nas na WhatsApp

PVC Schüco CRNA GORA

Telefon: (+382)680-88-188 
Email: proplast.me@gmail.com
Website: www.schuco.me

Čeluga b.b., 85353 Bar, Crna Gora

O Nama

Pro-Plast Crna Gora je firma nastala na temeljima 25 godina iskustva u oblasti izrade i prometa PVC i alu stolarije. Naše dugogodišnje iskustvo nas je vodilo da isprobamo sve profile na evropskom tržistu i tako dodjemo do najboljih sistema, kako bi našim kupcima u Crnoj Gori pružili najbolji kvalitet i najbolje cijene. Sve to je rezultiralo saradnjom sa kompanijama AluKönigStahl i Schüco - svijetskim liderima u proizvodnji aluminijumskih, pvc i čeličnih sistema.  Oni su nam ukazali poverenje, ukažite nam ga i vi!