fbpx

Prilagođeni za vaš dom

Individualnost i prilagođavanje Schüco prozora vašem domu je vidljiva već na prvi pogled. Elegantni izgled naših prozora će učiniti vaš dom modernijim i toplijim u svakom pogledu. Prozori iz Schüco sistema kombinuju funkcionalnost sa bezvremenskim dizajnom. U vašu kuću donosimo inteligentne tehnologije u harmoničnoj interakciji sa velikim mogućnostima različitih boja i oblika. Naši sistemi donose svakoj građevini nepogrešiv stil - jedinstven. Schüco prozori predstavljaju inovaciju, kvalitet i svestranost. Izgrađeni su od različitih materijala - aluminijuma, PVC-a i čelika. Mogu se kombinovati sa čitavim nizom oblika, boja i elemenata dizajna. Tako možete obojiti vašu kuću i akcentovati boje koje želite. Nudimo vam širok spektar mogućnosti dizajna naših prozora. U zavisnosti od materijala i okvira, mogu se koristiti različite boje.

Sloboda i kreativnost u dizajnu

Širok spektar dizajnerskih ručica za prozore i vrata omogućava da se dizajn, kako spoljašnjosti, tako i unutrašnjosti objekata ravnomerno dizajniraju.

  • Jedinstvena linija dizajna ručki za prozore, prednja vrata i klizna vrata
  • Mehaničke i elektronske jedinice za otvaranje su jednostavne za rukovanje
  • Ekskluzivan i kvalitetan izgled sa funkcionalnim dizajnom

 

 

 POZOVITE NAS

Pozovite nas na WhatsApp Pozovite nas na Viber Pozovite nas na WhatsApp

PVC Schüco CRNA GORA

Telefon: (+382)680-88-188 
Email: proplast.me@gmail.com
Website: www.schuco.me

Čeluga b.b., 85353 Bar, Crna Gora

O Nama

Pro-Plast Crna Gora je firma nastala na temeljima 25 godina iskustva u oblasti izrade i prometa PVC i alu stolarije. Naše dugogodišnje iskustvo nas je vodilo da isprobamo sve profile na evropskom tržistu i tako dodjemo do najboljih sistema, kako bi našim kupcima u Crnoj Gori pružili najbolji kvalitet i najbolje cijene. Sve to je rezultiralo saradnjom sa kompanijama AluKönigStahl i Schüco - svijetskim liderima u proizvodnji aluminijumskih, pvc i čeličnih sistema.  Oni su nam ukazali poverenje, ukažite nam ga i vi!