fbpx

Zaštitite se i predupredite opasnosti

Najvažnije od svega je da se osećate sigurno i zaštićeno u svom domu. Budite zaštićeni, kako od vetra i vremenskih nepogoda, tako i od provalnika. Skriveni, ali veoma efikasni, Schüco sistemi obezbeđuju sigurnost. Naravno, povećana zaštita protiv provala ne bi smela dovesti do ugrožavanja izgleda samih prozora i vrata. Zato smo je i sakrili unutar. Na ovaj način Schüco aluminijumski prozori sa unutrašnjim sistemom "AvanTec SimplySmart" pružaju visok nivo osnovne zaštite, koja se može čak i povećati do klase otpornosti 4(RC3) uz pomoć dodatnih sistema za zaključavanje. Celokupnu bezbednost i potpunu zaštitu pružaju Schüco ručke, čijim zatvaranjem, ostavljate kuću potpuno bezbednom.

  • Lak za upotrebu sa različitim podešavanjima
  • Atraktivan izgled, zaključavanje ili dugme
  • Modularni, koncept bezbednosti na više nivoa, do RC3/(WK3) 

Pozdana zaštita od provala

Zaštita od provala je obavezna u današnje vreme i ova realnost se uvek mora uzeti u obzir prilikom kupovine prozora, jer se velika većina krađi upravo desi putem prozora. Lopovi kradu sve, nemate vremena za čekanje i lošu stolariju. Rizik je veliki. Vodite računa o vašoj imovini jer je svaki minut koji vaš prozor može da izdrži dragocen. Ukoliko su prozori i vrata kvalitetni i poseduju zaštitu, provalnici će odustati posle nekoliko pokušaja. Sa RC3 klasom naši PVC prozori i vrata ispunjavaju najviše standarde.

 

 POZOVITE NAS

Pozovite nas na WhatsApp Pozovite nas na Viber Pozovite nas na WhatsApp

PVC Schüco CRNA GORA

Telefon: (+382)680-88-188 
Email: proplast.me@gmail.com
Website: www.schuco.me

Čeluga b.b., 85353 Bar, Crna Gora

O Nama

Pro-Plast Crna Gora je firma nastala na temeljima 25 godina iskustva u oblasti izrade i prometa PVC i alu stolarije. Naše dugogodišnje iskustvo nas je vodilo da isprobamo sve profile na evropskom tržistu i tako dodjemo do najboljih sistema, kako bi našim kupcima u Crnoj Gori pružili najbolji kvalitet i najbolje cijene. Sve to je rezultiralo saradnjom sa kompanijama AluKönigStahl i Schüco - svijetskim liderima u proizvodnji aluminijumskih, pvc i čeličnih sistema.  Oni su nam ukazali poverenje, ukažite nam ga i vi!